[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML قارچهای میکوریز آربوسکولار درختان پسته در رفسنجان
ثمره امینی زاده، علایی حسین ، صداقتی ابراهیم، مرادی محمد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نقش همزیستی میکوریزی در روابط آبی و برخی ترکیبات اسمولیت سه پایه پسته (سرخس، بنه باغی و ابارقی) در شرایط تنش شوری
مسعود فتاحی ، محمد حسین شمشیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پوسیدگی طوقه و ریشه نهال‌های پسته در اثر Fusarium solani در استان کرمان
فهیمه سلاجقه تذرجی، حمید محمدی ، مهدی سرچشمه پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر بافت، عمق و مکان نمونه‌برداری خاک بر برخی شاخص‌های کیفیت خاک در باغات پسته رفسنجان
حسین شیرانی ، محمد علی حاج‌عباسی، روزیتا حداد رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی عوامل پوسیدگی ریشه و طوقه پسته در استان سیستان و بلوچستان
سید رضا فانی ، منصوره میرابوالفتحی، حمید رضا زمانی‌زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیراستفاده از اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر مدت زمان ماندگاری روغن پسته
معین اسماعیلی، امیر حسین گلی، احمد شاکر اردکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





نشریه علوم و فنون پسته Pistachio Science and Technology Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.041 seconds with 0 queries by