[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: اهداف و زمینه ها ::

علوم و فناوری پسته مقالات پژوهشی (Original Article) تهیه شده در تمام زمینه‌­های مرتبط با پسته در کلیه گرایش‌های کشاورزی از جمله اقتصاد کشاورزی، ترویج و آموزش کشاورزی، علوم باغبانی، علوم خاک، علوم و صنایع غذایی، علوم و مهندسی آب، گیاهپزشکی و مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی که به‌صورت الکترونیکی به وبگاه (www.pistachioj.ir) ارائه شوند را جهت بررسی و چاپ میپذیرد. مقالات باید به زبان فارسی باشند ولی چکیده به هر دو زبان فارسی و انگلیسی تهیه شود. راهنمای تهیه مقاله برای ارائه الکترونیکی در وبگاه مجله و در ادامه ارائه شده است. لطفاً قبل از ارائه مقاله از تطبیق آن با راهنمای تهیه مقاله مطمئن شوید. 
 
دفعات مشاهده: 2913 بار   |   دفعات چاپ: 536 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 56 بار   |   0 نظر
::
نشریه علوم و فنون پسته Pistachio Science and Technology Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 868 queries by yektaweb 3604